PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 7 i 8 d’octubre – Continua la secada i amb força calor dimarts!

2019 està sent un mal any pel que fa a precipitacions i temperatures al Pirineu.. Una altre setmana amb absència de precipitacions destacables al Pirineu i amb unes temperatures amb alt i baixos importants!

Dilluns més fresc, tot i que el migdia de dimarts serà ben càlid. I de pluja poca, potser alguns ruixats entre dimecres al tard i matí de dijous.. Ho expliquem:

 

 

 

 

Dilluns 7 d’octubre:  Matinada encara amb alguns ruixats, especialment al  vessant nord del Pirineu, i a tot estirar també al Pirineu més oriental. La temperatura haurà baixat de valent, especialment durant la primera hora del dia i al migdia serà més fresca que el cap de setmana. Tramuntana, més forta en zones altes. 

Dimarts 8 d’octubre:  Jornada de sol i sense precipitacions! Fresca o fred nocturn i caloreta al migdia, sent les més altes de tota la setmana. Tramuntana que anirà perdent intensitat amb el pas de les hores. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres estable fins al migdia, aleshores els núvols es faran més abundant, i a la tarda tindrem ruixats al vessant nord, i Pirineu i Prepirineu oriental, que es podran mantenir fins al matí de dijous. Resta de la setmana estable i temperatures més tardorenques. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »