PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 9 i 10 d’octubre – Possibles pluges a la vista?

Els darrers mapes ens indiquen més inestabilitat que els darrers dies, amb opcions bones de pluja amb un bon front que ens podria arribar la setmana vinent… De moment tastets!! Demà pluja al Ripollès i zones properes a la serra del Cadí, menys calor, dijous i divendres més estables i possibles ruixats durant el cap de setmana. Ho expliquem:

 

 

 

 

Dimecres 9 d’octubre:  Matí ja amb núvols abundants a la vall d’Aran i zones pròximes, que s’aniran estenent amb el pas de les hores a la resta del Pirineu. A la tarda – vespre i fins a la nit, tindrem alguns ruixats o tronades al Ripollès, i zona del Cadí i àrees pròximes, així com alguns altres ruixats menys destacables a la resta del Pirineu, poca cosa! Temperatura més baixa que dimarts i vent de direcció molt variable en funció de la comarca, però en general entre feble i moderat. 

Dijous 10 d’octubre:  Durant la matinada continuaran els ruixats en alguns indrets, com el dia anterior, més probables al Pirineu oriental i Prepirineu central. Amb la sortida de sol els ruixats anirien desapareixent i les clarianes s’imposaran, fent un bon sol a la tarda a la majoria de la serralada. Ambient fresc. Vent poc destacable.

Tendència pels pròxims dies: Divendres continuaria l’estabilitat i amb més caloreta. Cap de setmana més variable i amb probabilitat d’alguns ruixats poc important, i pendents dels possibles canvis més destacables per la setmana següent. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »