PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 11 al 13 d’octubre – Fi de la secada?? Arriba la pluja i la neu?

Incertesa! Dels dos models principals, un ens dóna l’arribada de diversos fronts durant els pròxims dies i l’altre, continuació de la sequera…

Segons el de l’escenari de pluja, que ja fa dies que insisteix, tindríem un cap de setmana amb alguns ruixats al vespre i un bon front actiu per dilluns! QUINA FALTA FA! Ho expliquem tot:

 

 

 

 

Divendres 11 d’octubre:  Monotonia! Tot continua igual.. Domini del sol, ambient fresc de nit i caloreta al migdia. Quin avorriment!

Dissabte 12 d’octubre:  Dia més tardorenc! Més núvols i algunes boires a muntanya, tot i que de pluja, cap o ben poca, alguns mapes donen alguns ruixats al Pirineu occidental en fer-se fosc, cap al vespre. Així doncs, dia aprofitable per gaudir dels colors de tardor! Això sí, atenció el vent del sud, anirà guanyant intensitat amb el pas de les hores. 

Diumenge 13 d’octubre: Poder el més destacable de la jornada, el fort vent del sud, especialment en cotes altes. Sol i núvols, més densos al Pirineu occidental i al vessant sud, però sense precipitacions. Podrien arribar ruixats més destacables a la tarda a molts indrets del Pirineu occidental novament. Temperatura més adient a l’època de l’any, tot i que encara, força suau. 

Tendència pels pròxims dies: Molt pendents de l’arribada o no del front! Podria ser força actiu, portant una bona regada i una bona baixada de temperatura, deixant els cims ben blancs… I podria ser el primer d’altres fronts.. De moment, incertesa.. HO SEGUIREM!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »