PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 14 al 15 d’octubre – Per fi arriba una ploguda i nevada general al Pirineu!

Després de molts mesos amb absència de pluges generals, sembla que la situació entre demà i dimarts serà de pluja abundant a tot al Pirineu. També hi haurà l’arribada de la primera nevada important de la temporada a cotes altes! Ho expliquem tot:

 

 

 

 

Dilluns 14 d’octubre:  El matí continuarem amb el cel força poc tapat a primera hora, però a mida que vagi passant el matí anirà quedant cobert. A partir del migdia, les pluges començaran aparèixer per l’Alta Ribagorça, i mica en mica s’anirà estenent per tot el Pirineu. Poden ser entre febles i moderades, al Pirineu i Prepirineu. La cota de neu a la tarda, serà de 2.400 metres, amb vents molts forts a cotes altes al sud, amb temperatures que començaran a baixar força cap al tard.

Dimarts 15 d’octubre:  La matinada encara podrà ploure de forma moderada a tot el Pirineu, i fins a mig matí hi haurà ruixats intermitents a molts indrets del Pirineu. A partir del migdia, aniran apareixent forces clarianes, tot i que al vessant N, encara estarà força tapat amb alguns ruixats. La cota de neu, en aquest cas, baixarà fins als 1.800 metres, essent una nevada força bonica a partir dels 2.000 metres a tot el Pirineu. Les temperatures baixaran de forma acusada, amb ambient de tardor i vent de mestral. 

Tendència pels pròxims dies: Sembla que dimecres el dia serà força estable, dijous intermitent i pendents d’una possible configuració d’una altre ploguda a finals de setmana!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »