PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 16 al 17 d’octubre – Temps més tranquil però amb ambient de tardor!

Després del pas del front que ens ha deixat la primera nevada a cotes altes del Pirineu, i una ploguda general entre els 20 i 45 litres; els propers dies tindrem un temps més tranquil. Tot i això, la inestabilitat sembla que vol tornar al cap de setmana. Ho expliquem tot:

 

 

 

 

Dimecres 16 d’octubre:  La jornada començarà amb restes de núvols al vessant N del Pirineu, i núvols i clarianes a la resta del Pirineu, sense previsió de precipitacions. La temperatura serà ben freda al matí, pujant al migdia una mica més que dimarts, però amb un ambient totalment de tardor. El vent anirà perdent intensitat.  

Dijous 17 d’octubre:  Temps bastant similar al de dimecres, amb gran domini de les clarianes sense precipitacions. Vents més febles, on la tramuntana haurà perdut intensitat. La temperatura serà una mica més càlida que dimecres, un parell més de graus, essent però típica de tardor. 

Tendència pels pròxims dies: Atenció al possible canvi de temps pel cap de setmana. Sembla que els ruixats seran bastant probables, especialment al vessant N del Pirineu i a l’Alt Pirineu, amb cotes de neu que cap al diumenge podrien baixar i portar una nova enfarinada. Tot i això, cal estar atents a veure que ens acaben d’indicar els mapes…

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »