PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 23 i 24 d’octubre – Arriba el plat fort del temporal!

Molt atents les pròximes 12 hores, donat que serà quan el temporal de pluja es deixarà notar més al Pirineu! Després de la pluja ja moderada a tot el Pirineu i Prepirineu, tots els mapes indiquen que entre el vespre i les primeres hores del matí de dimecres tindrem pluges molt intenses a tota la serralada, sent molt quantioses al Pirineu Oriental! PRECAUCIÓ!

Neu que es dispara de cota transitòriament i temps que s’estabilitza el que resta de setmana! Ho expliquem tot:

 

 

 

 

Dimecres 23 d’octubre:  Les últimes hores de dimarts i la matinada de dimecres tindrem pluges fortes o molt fortes a qualsevol indret del Pirineu! A l’occidental poden caure més de 50mm de pluja (sumada a la ja caiguda fins llavors) i a l’oriental 100mm o més! Així doncs, sense cap dubte, tindrem una important crescuda dels rius, precaució! A mig matí les pluges aniran a menys i al migdia s’obriran algunes clarianes, tot i que el dia no acabarà d’estabilitzar-se i continuaran els ruixats i potser algunes tronades, durant la tarda, especialment al Pirineu occidental. 
Neu: La cota amb el gruix de la pluja es dispararà fins als 3000m, al matí baixarà als 2400m i a la nit, quan ja no precipiti, fins al 1800m, en resum, que aquesta situació deixarà MOLTA aigua però neu poca i en tot cas, els darrers ruixats en forma de neu a les cotes més altes. Únicament les muntanyes de la Ribagorça i zones pròximes, podran acumular més neu als seus cims.
Temperatura que anirà baixant al llarg del dia. Ventades fortes del SW!

Dijous 24 d’octubre:  Temps molt més estable.. Algunes boires matinals i cel variable tota la jornada en el conjunt del Pirineu, tot i que no s’esperen precipitacions, tret de la Vall d’Aran i zones orientades a l’atlàntic, on tindrem alguns ruixats durant la tarda. 
La temperatura similar a la de dimecres o un parell de graus més alta.

Tendència pels pròxims dies: Final de setmana completament estable! Domini del sol i temperatura fresca de nit i molt agradable al migdia! Potser l’altra setmana, tinguem nous canvis!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »