PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió del 25 al 27 d’octubre – Calma després de la tempesta!

Després del pas d’una de les borrasques més potents de l’any, que ha deixat entre 50 i 100 mm generals a tot el Pirineu, els propers dies el temps s’estabilitza clarament. Ho veiem:

Divendres 25 d’octubre: Primeres hores amb alguns intervals de núvols que no deixaran precipitacions i que ràpidament s’aniran esvaint. Temperatures en ascens però encara amb ambient de tardor.

Dissabte 26 d’octubre: Domini del sol durant tota la jornada amb temperatures que encara pujaran més amb un ambient molt agradable al migdia. Nit, però, força freda.

Diumenge 27 d’octubre: Mateixa tònica de temps que dissabte amb estabilitat total i temperatures similars a les del dia anterior.

Tendència pels pròxims dies: De cara a la setmana vinent, divergència de moment en els mapes: alguns indiquen inestabilitat clara i altres indiquen unes quantes jornades d’estabilitat a l’espera de possibles canvis més importants de cara a finals de setmana. Ho anirem seguint!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »