PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 30 I 31 D’OCTUBRE- ESTABILITAT RELATIVA FINS EL CAP DE SETMANA

Sembla que l’ambient poc mogut es perllongarà fins, com a mínim, el cap de setmana. Ho veiem:

Dimecres 30 d’octubre: Dia assolellat de bon matí (excepte al vessant nord on ja hi trobarem núvols) i cel més encapotat de cara a la tarda. Temperatures similars a les dels darrers dies, amb nits fredes i migdies agradables.

Dijous 31 d’octubre: Mateixa tònica de temps que dimecres però amb algun ruixat de tarda que podria caure a qualsevol zona però que, en principi, no hauria de deixar quantitats gaire destacables. Temperatures a la baixa amb un ambient més tardorenc. Nit de Castanyada amb les temperatures habituals per l’època, de tardor!

Tendència pels pròxims dies: De cara a divendres, Tots Sants, i el cap de setmana sembla que tindrem un temps un pèl més inestable, amb temperatures similars a les de dijous però sense cap episodi de precipitacions generals. A partir de dilluns vinent es comencen a entreveure canvis més contundents!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »