PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 4 I 5 DE NOVEMBRE- LA TARDOR OBRE LA PORTA

Les temperatures ja van a la baixa i comencen a arribar precipitacions. Ho veiem:

Dilluns 4 de novembre: Matí mig ennuvolat per donar pas a una tarda amb precipitacions generals però, en general, poc generoses. Cota de neu baixant dels 2200 als 1700 metres. Temperatures similars a les de diumenge, ambient de tardor.

Dimarts 5 de novembre: Dia molt encapotat amb ruixats dispersos que s’aniran fent més consistents a mida que avanci la jornada, no s’esperen precipitacions massa rellevants fora del Vessant Nord. Cota de neu baixant fins als 1300 al Pirineu Occidental i als 1600 a l’Oriental. Temperatures a la baixa, més fred.

Tendència pels pròxims dies: Temperatures que, tot i els alt-i-baixos, continuaran amb la tendència a la baixa (i amb elles la cota de neu). De cara a finals de setmana, podríem tenir un episodi de pluja i neu força més important.

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Pol Trilles

Tradueix »