PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6-7 DE NOVEMBRE- PRIMERES NEVADES

Després de l’arribada de l’ambient de tardor, sembla que s’accentua el fred i la possibilitat de nevades més abundants que poden deixar més de 20 cm els propers dos dies en algunes zones. Ho veiem:

Dimecres 6 de novembre: Matí amb nuvolades a tot el Pirineu i precipitacions dèbils restringides a la Vall d’Aran. A la tarda, temps més estable arreu amb tan sols algunes precipitacions residuals al vessant nord. Ambient de tardor avançada i vent moderat. Cota de neu pujant dels 1400m al matí als 1800m al vespre.

Dijous 7 de novembre: Matí estable i fred a l’espera d’arribada de precipitacions al migdia que durant la tarda s’aniran estenent del vessant nord i del Pirineu més Occidental cap a la resta. Les pluges i nevades només seran abundants a les zones esmentades i molt més minses a la resta. Temperatures més fredes que dimecres i dia gairebé hivernal. Cota de neu baixant dels 1700 fins als 1000m al final del dia al Pirineu Occidental i dels 1800 fins als 1400 a l’Oriental.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte sembla que arriba la primera nevada destacable de la temporada i que s’hauria d’estendre, també, al vessant sud amb una cota de neu molt baixa i un ambient de ple hivern. De cara a diumenge i dilluns vinent podríem tenir una nova nevada destacable que podria saltar fins al Prepirineu!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Pol Trilles

Tradueix »