PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 11-12 DE NOVEMBRE- DIES INESTABLES

Després de les nevades del cap de setmana, sembla que les temperatures es mantindran baixes i la inestabilitat continuarà. Ho veiem:

Dilluns 11 de novembre: dia amb temps dual segons la zona en què ens trobem: al vessant nord i zones properes matí amb nevades febles i tarda amb noves nevades una mica més continuades. A la resta, dia ventós però sense precipitacions remarcables. Temperatures hivernals amb una cota de neu que pujarà dels 900 m a primera hora fins als 1300 m a la tarda.

Dimarts 12 de novembre: dia similar a l’anterior amb algunes nevades poc importants al vessant nord i un temps molt més assolellat a la resta. Temperatures, fins i tot, un pèl més baixes.

Tendència pels pròxims dies: Temperatures amb tendència a desplomar-se encara més i, amb elles, la cota de neu (totes les cotes del Pirineu). Sembla que les precipitacions es podrien fer més generals de cara a dijous i divendres. Ho anirem seguint!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Pol Trilles

Tradueix »