PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 18-19 DE NOVEMBRE- Inici de setmana fred i més estable. Més nevades a mig termini!

Sembla que les previsions de forta pujada de temperatura s’allunyen, i també la d’una forta ploguda a cotes ben altes! Per contra, el temps d’aquesta setmana sembla que es presentarà força més estable, però fred i segurament divendres, amb una nova tongada de precipitacions! Continua la festa i l’acumulació de neu! Ho veiem:

Dilluns 18 de novembre: Matinada i fins a mig matí amb el pas d’un front poc actiu, que durà força núvols i algunes nevades febles, que es poden presentar en qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu, però seran anecdòtiques en el conjunt del Pirineu, tret del vessant nord, on es podrà acumular uns 5cm. La resta de la jornada serà variable, amb ambient propi de tardor i ja sense nevades (alguna volva residual al vessant nord). Ambient ben fred i vent del nord moderat.

Dimarts 19 de novembre: El temps s’estabilitza, amb una jornada dominada pel sol i temperatures ben fredes al matí, però una mica més càlida al migdia. Vent encalmant.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres amb força nuvolositat, dijous primers ruixats i possible situació de precipitacions més intenses de cara a divendres! La temperatura amb els darrers mapes, sembla que continuaran fredes (no tant com els darrers dies), així que de moment es mantindrà aquesta situació de tardor avançada!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »