PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 20-21 DE NOVEMBRE- Esperant el nou front de nevades!

Propers dos dies amb poques complicacions! Menys fred i més núvols.

Però atents! El front de divendres fa MOLT bona pinta, i ens portarà precipitacions generoses (amb nevada abundant), entre divendres i una part de dissabte! T’expliquem on i quines quantitats previstes, a continuació!

Dimecres 20 de novembre: Matinada freda, amb glaçades freqüents! Els núvols s’aniran fent els protagonistes durant tota la jornada i a últimes hores, no es descarten algunes gotes o flocs per sobre dels 1400m en zones de la Ribagorça. Vent del sud, amb ratxes moderades. 

Dijous 21 de novembre: Els núvols durant la matinada i primeres hores del matí seran freqüents, amb alguns plugims molt poc importants, i més probables al Pirineu occidental. Al migdia tindrem més clarianes i ja sense precipitacions, però tornaran a augmentar en acabar el dia. Ambient fred, tot i que els valors de temperatura seran més elevats que dies enrere. Vent del sud. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres a partir de mig matí arriba un front actiu! Entre el migdia de divendres i matí de dissabte tindrem precipitacions abundants i la nevada serà abundant a tot el vessant sud! Cota que tampoc es dispararà gaire (màxim 1800m de forma puntual) i els gruixos per sobre dels 2000m al Pirineu occidental i zones del Prepirineu, podrien superar els 50cm de neu nova! Dissabte amb més ruixats i cota de neu que anirà baixant força i diumenge estable i fred! Ho acabarem de detallar en la previsió de dijous!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »