PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 25 i 26 DE NOVEMBRE- Primavera, però esperant possibles nevades!

Petita primavera! Després de tants dies freds, aquest dilluns i dimarts el temps serà més estable i la temperatura s’enfilarà especialment al migdia! Poc durarà, dimecres amb el pas d’un front actiu, tindrem una baixada de temperatura!

I molt pendents de la situació de diumenge! Molts mapes ens indiquen una notable nevada de nord.. Ho anirem seguint al llarg de la setmana! T’ho expliquem: 

Dilluns 25 de novembre: Comencem la setmana amb molts núvols i fins i tot 4 gotes a la matinada en punts del Pirineu occidental. Ja al matí els núvols aniran minvant i a bona part del Pirineu, les grans clarianes es faran les protagonistes. A la vall d’Aran i zones pròximes tindrem alguns plugims durant el matí (cota de neu uns 2000m) i a la tarda, els núvols també s’aniran trencant.
Vent del nord moderat (no tan fort com diumenge) i temperatura a l’alça, amb ambient molt agradable al migdia.

Dimarts 26 de novembre: Jornada ben plàcida! Fresca matinal i ambient primaveral al migdia. Domini del sol, tot i que els núvols prims s’aniran fent protagonistes al llarg de la tarda. Vent més encalmat. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres matinada arriba un front poc actiu que portarà una nevadeta matinera poc destacable, però que farà baixar i força la temperatura, respecte dilluns i dimarts. Després tres dies força estables, esperant una possible nevada POTENT de nord, durant el diumenge! ESTEM EN RATXA! 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »