PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27 i 28 DE NOVEMBRE- Petit front!

Dimecres al matí ens creua un front que portarà precipitacions moderades al Pirineu més occidental, i que donarà l’entrada a un ambient una mica més fresc. Petita treva fins dissabte, tot esperant el front que ens visitarà diumenge i ens retornarà a un temps més hivernal! Ho veiem:

Dimecres 27 de novembre: Des de la nit de dimarts i tota la matinada de dimecres, tindrem precipitacions moderades especialment al Pirineu occidental i més febles a la resta del Pirineu i PrePirineu. Ja durant el matí, els núvols s’aniran retirant i s’obriran grans clarianes, i la resta de la jornada, el cel es mantindrà variable. Entre les 18 i les 21 h de la nit, podrem tenir ruixats de caràcter aïllat. La cota de neu començarà per sobre els 2.500 m i durant la matinada, podrà baixar fins a 1.700 m. Els ruixats de la tarda, seran de neu per sobre els 1.500 m. La temperatura baixarà respecte dimarts, sobretot les màximes. Vent fort del sud a la matinada, i més feble la resta de la jornada. 

Dijous 28 de novembre: Jornada amb molts núvols i poques precipitacions. Les poques clarianes del matí, aniran donant pas a un cel tapat durant la tarda, amb l’arribada d’algun plugim les últimes hores del dia. L’ambient serà fred al matí i fredot durant la resta del dia, per la manca del sol. Vent moderat de ponent. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte temps bastant tranquil, amb núvols però sense precipitacions, tot esperant el front que ens creuarà diumenge. Aquest obrirà les portes a l’entrada de vents molt més freds amb una nevada que detallarem a la següent previsió, la d’aquest dijous. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »