ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí – Pont d’esquí, amb temps estable!

MeteoPirinencs/ques! Què llarg s’ha fet l’estiu pels amants de la neu, oi!!? Ja tenim aquí el pont amb temps estable i per ser l’època de l’any que estem, deu ni do com tenim el Pirineu de neu enguany! Algunes zones més justetes de neu natural a cotes baixes, però pistes amb bones condicions. A gaudir!

Dissabte 7: Ni fet a mida!! Després de la llevantada, el dia serà molt estable, amb domini del sol i neu fresca molt abundant!! Poc vent i ambient frescot.

Diumenge 8: Dia estable, amb matí de sol i tarda amb arribada de núvols, però sense precipitacions. La temperatura puja de valent i el vent de mestral bufarà moderat. 

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Dissabte 7: Després de la nevada, ara toca gaudir de la neu i l’esquí! Jornada completament plàcida.

Diumenge 8: Continua el temps estable! Domini del sol, amb l’arribada d’alguns núvols a la tarda. Poc fred i una mica de vent de mestral.

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Dissabte 7: La llevantada també ha afectat la Molina, però dissabte ja tindrem una jornada completament estable! Sol i temperatura agradable.

Diumenge 8: Continua el temps tranquil, amb alguns núvols que aniran a més amb el pas de les hores. Temperatura fins i tot, primaveral!

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Dissabte 7: Tot i que darrerament la neu no ha arribat a Espot, les condicions de neu són bones. El temps, tranquil! Domini del sol i poques complicacions. Mestral a partir de la tarda.

Diumenge 8: Els núvols es faran abundants amb el pas de les hores i fins i tot a partir de les 16:00 podria ploure (algunes gotes). Ambient gens fred i vent de mestral moderat.

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Dissabte 7: Jornada excel·lent per esquiar! Domini del sol, poc fred i poc vent! A gaudir!

Diumenge 8: Dia més núvol, fins i tot amb 4 gotes a la tarda. Vent moderat de mestral i temperatures altotes. En general doncs, bona jornada per esquiar.

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí – Pont d’esquí, amb temps estable!

Tradueix »