PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 29, 30 DE NOVEMBRE i 1 DE DESEMBRE- Torna el fred viu i la neu!

Divendres al matí ens creua un front que portarà precipitacions moderades al Pirineu més occidental, i que donarà l’entrada a un ambient una mica més fresc. Petita treva fins dissabte, tot esperant el front que ens visitarà diumenge i ens retornarà a un temps més hivernal! Ho veiem:

Divendres 29 de novembre: Les pluges de la matinada del Pirineu occidental aniran desapareixent durant el matí (es mantindran fins al migdia a la Vall d’Aran) i la resta de la jornada serà força estable a tot el Pirineu i Prepirineu, amb domini de les grans clarianes. La cota de neu continuarà “alta” uns 2000m. La temperatura es mantindrà estable. Vent moderat del nord. 

Dissabte 30 de novembre: Jornada del canvi! El matí serà estable, amb sol i núvols però sense precipitacions! A la tarda els núvols aniran a més i en fer-se fosc les pluges i nevades aniran estenent-se des de l’Aragó cap a la resta del Pirineu i Prepirineu! La cota de neu començarà als 2000m, i al llarg de la nit anirà baixant als 1800m. Temperatura encara agradable! Atenció al vent del SW, moderat al matí i amb ratxes fortes a la tarda!!

Diumenge 1 de desembre: Matinada amb pluges i nevades a tot el Pirineu i Prepirineu, que aniran baixant de cota fins als 1600m. Amb les primeres llums dels dies remetran les precipitacions i el temps durant el matí serà amb cel variable, però sense precipitacions. A la tarda i vespre, les nuvolades tornaran a deixar alguns ruixats, amb una cota de neu que baixarà fins als 1200m. L’ambient serà força més fred i el vent poc destacable! 

Tendència pels pròxims dies: Divergència de mapes!! Alguns donen nevada de llevant entre dilluns i dimecres i altres un bon sol! El que si sembla força segur, serà la forta ventada i l’ambient ben fred!!! Ho anirem seguint!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »