PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 2 i 3 DE DESEMBRE- Arriba una llevantada força descafeïnada!

Després del pas del front més ensopit del que esperàvem al Pirineu català, haurem d’estar pendents de l’arribada d’una llevantada que a priori – amb els mapes d’avui- sembla que no serà gaire important, afectant només el Pirineu oriental i el Prepirineu més mediterrani. Ho veiem:

Dilluns 2 de desembre: El dia començarà més tranquil, tot i que les temperatures hauran baixat força més que els dies anteriors. El vent serà feble. Tot hi haver alguns núvols al cel, no s’esperen precipitacions. 

Dimarts 3 de desembre: Al matí continuarà sent estable, amb glaçades generalitzades. Al llarg del dia la nuvolositat anirà augmentat, sobretot a les comarques més pròximes al Mediterrani, com la Garrotxa, Ripollès o l’Empordà, on a la tarda ja quedaran cobertes amb alguna gota. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i dijous vindran marcats per la llevantada, en teoria poc intensa, amb l’espera de nevades amb una cota aproximada d’uns 1.500 m al Pirineu més oriental, sobretot la Cerdanya, Ripollès, la Garrotxa i també, Capcir i Vallespir. Amb el mapes actuals, el Pirineu occidental quedaria allunyat d’aquestes nevades, però ho concretarem amb la previsió de dimarts. Respecte el pont, els models marquen que serà força estable. Ho anirem seguint!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »