PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6, 7 i 8 DE DESEMBRE- Pont super estable!

Pont estable!! Qui deia que tots els festius tenim “mal” temps? Aquests tres dies tindrem una situació molt estable, amb domini ampli del sol i temperatures fresques, però amb tendència a pujar una mica cada dia. Això sí, atenció al vent a partir de dissabte tarda en zones altes. Vinga, a gaudir de les activitats a l’aire lliure! Us ho detallem tot:

Divendres 6 de desembre: La nuvolositat anirà a menys amb el pas de les hores, obrint-se grans clarianes a partir del migdia i amb domini del sol a la tarda. No s’esperen precipitacions o en tot cas, algun plugim al Pirineu oriental a la matinada. Temperatura fresca i vent perdent molta intensitat. 

Dissabte 7 de desembre: Jornada completament tranquil·la, amb domini del sol, 4 núvols decoratius i poca cosa més a destacar. Temperatura fresca, tot i que pujarà més durant el migdia i vent encalmat, tret de zones altes on el mestral començarà a bufar amb ganes a la tarda.

Diumenge 8 de desembre: Continua el temps tranquil fins al migdia, amb domini del sol, però amb núvols que aniran a més amb el pas de les hores. Ja a la tarda i vespre, el cel quedarà cobert i podrà ploure feblement al Pirineu més occidental. (Pallars, Ribagorça i Aran), molt poca cosa i neu disparada, 2800m!! La temperatura serà primaveral i el vent de mestral, fort en zones altes.  

Tendència pels pròxims dies: Tot sembla indicar que dilluns tindrem algunes nevades al nord, i podria arribar un front una mica més contundent entre dijous i divendres, amb una notable baixada de la temperatura!

Si aneu a fer esquí, no us perdeu la previsió d’ESQUÍ ALPÍ, ESQUÍ NÒRDIC i ESQUÍ DE MUNTANYA per aquest pont!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »