ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí – Cap de setmana amb algunes precipitacions i vent!

La borrasca Elsa es deixarà notar i amb molta intensitat durant les properes hores a tot el Pirineu, amb fortes ventades i precipitacions molt abundants! Tot i que la primera gran tongada de precipitació serà de pluja abundant fins a cotes molt altes, a partir de divendres a mig matí i també al llarg del cap de setmana tindrem neu a les estacions. Ho veiem:

Dissabte 21: Jornada que començarà estable, però amb un ràpid increments dels núvols, que portarà a partir de mig matí pluja (cota de neu uns 2400m). Molt ràpidament però passarà a ser neu a totes les cotes de l’estació. Vent destacable.

Diumenge 22: Vent destacable de mestral i jornada on la neu (cota que baixa a 1300m) es podrà presentar en qualsevol moment! No s’esperen grans acumulacions, però a estones podria nevar de forma alegre. Ambient fred.

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Dissabte 21: El matí serà de transició! Els núvols aniran guanyant protagonisme i a mig matí tindrem una mica de pluja, que amb el pas de les hores anirà derivant a neu! Vent destacable del sud-oest.

Diumenge 22: Els ruixats de neu sovintejaran al llarg del dia a la zona! No gaire important, però a estones algun ruixat maco. Vent de mestral i ambient ben fred, caldrà anar ben abrigat!

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Dissabte 21: Matí amb núvols que aniran guanyant la batalla a les clarianes i a mig matí arribada de pluja (cota de neu superior a 2300m), però amb pas de les hores anirà baixant molt ràpidament la cota neu, i a la tarda nevarà per sota dels 1600m! Vent destacable del sud-oest.

Diumenge 22: Clarianes i amb estones d’arribada de ruixats de neu que afectaran a totes les cotes de l’estació. Vent fort a cotes altes i ambient ben fred.

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Dissabte 21: La pluja serà protagonista al matí a gairebé totes les cotes de l’estació, però molt ràpidament després del migdia caurà fins als 1600m. Vent fort a la zona alta. 

Diumenge 22: Tindrem una jornada força núvol i amb moltes estones de neu. Ambient fred i ventós.

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Dissabte 21: La pluja serà protagonista al matí a gairebé totes les cotes de l’estació, però molt ràpidament després del migdia caurà fins als 1600m. Vent fort a la zona alta. 

Diumenge 22: Tindrem una jornada força núvol i amb estones on podrà nevar, tot i que es podran anar obrint clarianes transitòries. Ambient fred i ventós.

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí – Cap de setmana amb algunes precipitacions i vent!

Tradueix »