PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 16 i 17 DE DESEMBRE- Desfilada de fronts!! Nevada abundant al vessant sud!

Atípic!! Desembre és un mes sec al Pirineu i enguany lluny de tenir el clàssic i tossut anticicló instal·lat a sobre nostre, estem “gaudint” de diverses situacions que estan comportant precipitacions molt abundants al Pirineu! La ratxa continua (i de quina manera!) aquesta setmana, ens arriben diversos fronts, tots ells actius, que deixaran un bon tou de neu especialment al vessant sud del Pirineu i tot el Prepirineu! Cotes de neu amb alt i baixos, però “raonables” Anem a detallar-ho:

Dilluns 16 de desembre: Probablement el dia més estable de la setmana! Matí amb moltes estones de sol, però els núvols aniran fent-se més importants amb el pas de les hores, i ja en fer-se fosc, podem tenir alguns plugims poc importants en qualsevol indret del vessant sud i del Prepirineu. Atenció al vent, molt fort (especialment a cotes altes) del sud. Temperatura una mica més fresques que el cap de setmana.

Dimarts 17 de desembre: Jornada inestable! Durant la matinada tindrem ruixats a molts indrets. Al matí les precipitacions seran irregulars i a la tarda més extenses i intenses. Registres a tot el vessant sud del Pirineu i Prepirineu entre els 10 i 30mm. La cota de neu s’iniciarà als 1900m, però baixarà a la nit fins als 1400m. Continua el temporal de vent fins al vespre. 

Tendència pels pròxims dies: Fins dimecres al matí continuaran les nevades, deixant lloc a una tarda tranquil·la. Dijous arribada d’un nou front i segons mapes actuals, nevada molt intensa divendres a tot el vessant sud!!! QUINA SETMANA!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »