NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic – Primer, forta ploguda, després, arriba la neu!

Sempre al límit, les abundants o molt abundants precipitacions d’aquests dies ens estan fent la guitza amb la cota de neu! Divendres matinada plourà i molt a totes les cotes de les estacions de nòrdic, però divendres i diumenge sembla que veurem nevar a totes les cotes, i dissabte també, tot i que durant una estona, la pluja tornarà a visitar-nos (consulteu la previsió general!). Així doncs com sempre, esperarem a veure com acaba afectant la pluja i la neu a les nostres estacions!

 

Si obren l’estació…

Dissabte 21: Jornada que començarà estable, però amb un ràpid increments dels núvols, que portarà a partir de mig matí pluja (cota de neu uns 2400m). Molt ràpidament però passarà a ser neu a totes les cotes de l’estació. Vent destacable.

Diumenge 22: Vent destacable de mestral i jornada on la neu (cota que baixa a 1300m) es podrà presentar en qualsevol moment! No s’esperen grans acumulacions, però a estones podria nevar de forma alegre. Ambient fred.

Si obren l’estació…

Dissabte 21: El matí serà de pas! Els núvols aniran guanyant protagonisme durant al matí amb una mica de pluja, que amb el pas de les hores acabarà sent neu! Vent destacable del sud-oest.

Diumenge 22: Els ruixats de neu seran freqüents al llarg del dia a la zona! No gaire important, però a estones algun ruixat present. Vent de mestral i ambient ben fred, caldrà anar ben abrigat!

Si obren pistes…

Dissabte 21: El matí serà de transició! Els núvols aniran guanyant protagonisme i a mig matí tindrem una mica de pluja, que amb el pas de les hores anirà derivant a neu! Vent destacable del sud-oest.

Diumenge 22: Els ruixats de neu sovintejaran al llarg del dia a la zona! No gaire important, però a estones algun ruixat maco. Vent de mestral i ambient ben fred, caldrà anar ben abrigat!

Si obren pistes…

Dissabte 21: La pluja serà protagonista al matí a gairebé totes les cotes de l’estació, però molt ràpidament després del migdia caurà fins als 1600m. Vent fort a la zona alta. 

Diumenge 22: Tindrem una jornada força núvol i amb estones on podrà nevar, tot i que es podran anar obrint clarianes transitòries. Ambient fred i ventós.

Dissabte 21: Matí amb núvols que aniran guanyant la batalla a les clarianes i a mig matí arribada de pluja (cota de neu superior a 2300m), però amb pas de les hores anirà baixant molt ràpidament la cota neu, i a la tarda nevarà per sota dels 1600m! Vent destacable del sud-oest.

Diumenge 22: Clarianes i amb estones d’arribada de ruixats de neu que afectaran a totes les cotes de l’estació. Vent fort a cotes altes i ambient ben fred.

Dissabte 21: La pluja ens visitarà al llarg del matí al Principiat fins a cotes ben altes! Haurem d’esperar a la tarda per tornar a veure nevar a totes les cotes de l’estació. Vent fort a la zona alta. 

Diumenge 22: Dia més fred i amb nevades, que afectaran a estones la Rabassa. Fred i vent destacable!

Dissabte 21: La pluja serà protagonista al matí a gairebé totes les cotes de l’estació, però molt ràpidament després del migdia caurà fins als 1600m. Vent fort a la zona alta. 

Diumenge 22: Tindrem una jornada força núvol i amb moltes estones de neu. Ambient fred i ventós.

Si obren pistes…

Dissabte 21: La pluja serà present al matí a gairebé totes les cotes de l’estació, però molt ràpidament cap a la tarda caurà fins als 1600 m. Vent fort a la zona alta. 

Diumenge 22: Tindrem una jornada amb forces nuvolades i amb moltes estones de neu. Ambient fred i ventós.

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »