PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 23 i 24 DE DESEMBRE- Arriba un final d’any MOLT estable

Per fi ens arriba una situació d’anticicló, després d’una pila de setmanes amb precipitacions molt abundants! Bé és cert que molts voldríem una mica més de gruix de neu a cotes mitjanes, però els gruixos a cotes altes són espectaculars!! A més a més, l’excés de precipitació ja està comportant problemes, tant pel que fa a humitat (sembrats, boscos, alimentació) com naturals, (rius cabalosos, despreniments…). Això sí, la pujada del nivell dels embassaments ha estat històrica, gran notícia! Així doncs, jornades marcades pel sol i temperatures més aviat primaverals! Us detallem a continuació:

Dilluns 23 de desembre: Algunes boires en valls més resguardades del vent i sol que començarà a ser el protagonista al Pirineu i Prepirineu, tret de la Vall d’Aran i zones pròximes a França, on tindrem núvols fins a la tarda i fins i tot amb alguns plugims al matí. Ambient fredot de nit i agradable al migdia, tot i que encara amb ambient fresc. El vent anirà a la baixa a partir de la tarda, però fins a llavors encara es deixarà notar i força, especialment a les cotes altes. Atenció amb el torb. 

Dimarts 24 de desembre: Sol tota la jornada dominant el cel del Pirineu, amb alguns núvols, especialment a la tarda, en zones del vessant nord del Pirineu. Ambient fresc durant la nit i de plena primavera al migdia, amb valors fregant els 20ºC als llocs més càlids! Això sí, contrast de temperatura entre el dia i la nit. Vent moderat de mestral en zones altes. 

Tendència pels pròxims dies: Aquesta serà la tendència per la resta de dies d’aquest 2019. Domini del sol i temperatura alta al migdia fins San Esteve. A partir de llavors, segurament la temperatura no s’enfilarà tant! I ara per ara, sembla que tindrem temps anticiclònic (estable) segurament fins a reis! Ho anirem seguint!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »