PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 25 i 26 DE DESEMBRE- Desembre regat, gener gelat.

Com avui no tenim res a explicar a la previsió, ens centrarem a la coneixença popular i les dades històriques! La gran majoria d’anys en què al Pirineu tenim precipitacions abundants al mes de desembre, solen venir acompanyats d’un hivern ben i ben fred i amb nevades abundants a cotes baixes.. Així també ens ho han fet saber alguns pastors i pagesos de diversos indrets del Pirineu, i com no, un munt de dites relacionades. Com ho veieu?
Ara anem a detallar la previsió a continuació:

Dimecres 25 de desembre: Nadal de molt poc fred! Algunes tímides glaçades nocturnes, especialment en zones baixes i ambient ben càlid durant el migdia, amb alguns registres a les zones més càlides entre 15 i 19ºC…
Domini del sol. Vent moderat del nord, especialment més fort en cotes altes. 

Dijous 26 de desembre: Els núvols seran una mica més abundants, especialment al vessant nord del Pirineu, on el cel estarà força gris i fins i tot amb alguna gota (no més). A la resta núvols i clarianes però sense precipitacions. Temperatura similar a la de Nadal. Continua el vent del nord.

Tendència pels pròxims dies: Resta de setmana amb domini del sol. Entre divendres i dissabte sembla que la temperatura baixarà una mica. Segurament tot molt estable com a mínim, fins al dia 4 de gener. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats nostre, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »