PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 3-5 DE GENER- Arriben les clàssiques CacaMeteoRebaixes del gener!

Ja les tenim aquí!! Les CacaMeteoRebaixes del gener ens visiten un any més al Pirineu!! Si fa tres dies TOTS els mapes ens donaven refrescades i fins i tot, entrades de llevant, avui els mapes ens donen una paparra d’anticicló ben ancorada sobre el Pirineu! Continua doncs l’absència de precipitacions i això sí, ventada forta i dissabte amb una bona clatellada del termòmetre a cotes altes!
Ara anem a detallar la previsió a continuació:

Divendres 3 de gener: Tindrem dues petites novetats respecte dies enrere! La primera, cel molt més cobert de núvols, però sense precipitacions i segona, que comença a baixar la temperatura a les zones més altes, amb més glaçades a alta muntanya! Vent guanyant intensitat a partir de la tarda.

Dissabte 4 de gener: Continuarem amb el cel carregat de núvols, fins i tot amb 4 volves de neu al vessant nord del Pirineu a la matinada. El cel anirà aclarint-se amb el pas de les hores, amb domini del sol a partir de la tarda. ATENCIÓ el vent, fort o molt fort del nord o gregal a cotes altes! Baixa i força la temperatura, amb ambient ben fred.

Diumenge 5 de gener: El sol tornarà a ser el protagonista del cel pirinenc, i fins al migdia, les fortes ventades de nord i gregal. Temperatura fredota a causa del vent. A la tarda per les cavalcades de reis, tindrem vent molt més encalmat, cel clar i ambient fredot.

Tendència pels pròxims dies: Reis i bona part de la setmana vinent amb anticicló, és a dir, domini del sol i inversions tèrmiques acusades, amb mooolt contrast de temperatura entre el dia i la nit. Esperant possibles situacions d’inestabilitat, a partir del 9… Veure’m!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »