ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí – Temps estable, però atenció amb el vent dissabte!

Com és habitual la majoria d’anys per festes nadalenques, l’anticicló és el protagonista del temps al Pirineu! Tot i l’estabilitat del temps d’aquests dies, haurem de prestar atenció amb el vent! Ho veiem:

Des del dia 3 a reis, el temps a la estació del Pirineu més oriental estarà dominada pel temps tranquil, tot i que dissabte i fins al migdia de diumenge, el vent fort serà el protagonista! Ambient més fred.

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Alguns núvols els pròxims dies que faran que el cel no estiguí tant seré com els últims dies! El més destacable però, les fortes ventades, especialment dissabte i encalmant a partir del diumenge. 

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Núvols que deixaran un cel tapadot, divendres i dissabte! Tot i que no tindrem pas cap complicació important en el temps, haurem de tenir present que farà vent fort, especialment dissabte.

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Unes quantes pedres a la butxaca dissabte per esquiar, però temps sense complicacions la resta festius! Alguns núvols, però sense nevades.

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Al pic de l’Orri li agrada el vent, i dissabte en tindrem una bona ració!  La resta de jornades, molts núvols, però sense precipitacions. 

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí – Temps estable, però atenció amb el vent dissabte!

Tradueix »