PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6 i 7 DE GENER- Anticicló, més contrast tèrmic entre el dia i la nit, i pendents de divendres.

Més i més anticicló!! Continuarem com a mínim fins divendres, amb domini del sol i temperatures que segurament baixaran més les mínimes i pujaran una mica més les màximes, així doncs, amplitud tèrmica molt marcada entre el dia i la nit!
I probabilitat de rebre un front divendres moderadament actiu, que ens podria dur neu a cotes baixetes i una bona refrescada, per tornar després l’anticicló.. Ho anirem seguint a veure si es va confirmant aquest canvi!
Ara anem a detallar la previsió a continuació:

Dilluns 6 de gener: Dia de reis espectacular, amb cel radiant i res més a destacar. Matinada ben freda, migdia amb caloreta. Vent força encalmat.

Dimarts 7 de gener: Continuarem amb domini del sol, algun núvol decoratiu poc important i sense precipitacions. Vent de gregal que agafa una mica de força, especialment a les zones més altes. Continuarem amb temperatura ben freda en hores nocturnes i una mica més de caloreta al migdia. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i dijous tot igual, amb l’esperança de rebre un front divendres dia 10, que segons pinta ara podria ser moderadament actiu (uns 10-20mm generals) i amb unes cotes de neu molt raonables, entorn dels 1400m! A posar ciris!! 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »