PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 8 i 9 DE GENER- Primer front del 2020!

Per fi alguna cosa a comentar! Demà més núvols i potser amb alguns ruixats al matí (neu a cotes altíssimes), però el canvi més destacable arribarà divendres! Un front ens durà una nevadeta a tot el Pirineu, i a cotes baixes! Després del pas del front, tot i tornar l’anticicló, sembla que el més destacable serà que acabarem amb les temperatures altes a l’alta muntanya i ja l’ambient serà de ple hivern a tots els indrets del Pirineu! Anem a detallar com ens afectarà aquest front a continuació:

Dimecres 8 de gener: Dia amb primers canvis després de tant anticicló! Els núvols seran més abundants en general i fins i tot en zones de l’alta Garrotxa, Ripollès o Empordà, així com la resta del vessant nord del Pirineu, podríem tenir alguns ruixats especialment al matí. Cota de neu molt alta, uns 2800m. A la tarda les clarianes, s’imposaran sobre els núvols. 
Vent fort del nord a cotes altes fins al migdia. A la tarda més encalmat. Temperatura estable respecte dies enrere. 

Dijous 9 de gener: Tornarem a tenir una jornada amb domini del sol, algun núvol prim a la tarda o vespre (potser cel rogenc anunciant el front de divendres) i sense precipitacions. Vent força encalmat tota la jornada. Continuarem amb temperatura ben freda en hores nocturnes, especialment a les valls i una mica més de caloreta al migdia. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres arriba el front! Nevades a cotes d’uns 1100m, entre les 4 de la matinada i el migdia a gairebé tot el Pirineu i Prepirineu. Seran febles en general, entre 5 i 10cm, i podran superar els 15cm en zones del Pirineu oriental. Ambient molt més fred i vent fort de gregal durant unes hores. El cap de setmana estable i amb ambient ben fred! I potser continuarem amb temps anticiclònic com a mínim, fins el dia 16.. 

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »