PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 24, 25 i 26 DE GENER- Adéu a un temporal històric!

Marxa Glòria, deixant (com havíem previst) un dels temporals d’hivern més durs dels darrers anys, amb precipitacions històriques en algunes zones i una nevada espectacular a tot el Pirineu i exagerada al Pirineu Oriental. Demà intentarem fer un resum de tot el temporal.
Ara però, no podem baixar la guàrdia, els rius continuaran molt crescuts uns quants dies, els despreniments seran habituals i el perill d’allaus molt alt o extrem depenent de la zona (consulteu el nostre butlletí de perill d’allaus). Cap de setmana força estable, però haurem de parar atenció en desplaçaments i si volem fer activitats a l’aire lliure.
Anem a veure la previsió a continuació:

Divendres 24 de gener: Poc a comentar després de tants dies d’enrenou! Domini del sol, ambient fred i atenció amb el gel al matí, la humitat a terra i carreteres d’aquests dies, podrà glaçar durant la matinada amb el cel ras.
Vent força encalmat i fred d’hivern. Calma després de la tempesta. 
Atenció amb les allaus! El gruix de neu nova és MOLT important.

Dissabte 25 de gener: Un dia amb força núvols, però ben poques precipitacions! Cel mig tapadot tota la jornada, amb clarianes, però que al vespre podrien arribar a donar alguns ruixats, de neu a uns 1000m. Si és que arriben, ben poca cosa. Continua l’ambient fredot. Vent del SW, moderat a cotes altes.

Diumenge 25 de gener: Les clarianes aniran guanyant terreny als núvols, i tindrem un dia força estable. No s’esperen precipitacions. Fresca i poc vent.

Tendència pels pròxims dies: Tenim unes quantes jornades de temps tranquil, ja toca després de tantíssima neu i pluja! Bona notícia per recuperar el cabal normal dels rius i fer que el mantell de neu s’estabilitzi.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »