PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27 i 28 DE GENER- Setmana amb molts núvols i alguns plugims!

Comencem una setmana amb la ressaca del temporal de la setmana passada, i que vindrà marcada per la presència de molts núvols i poques pluges! Atenció també a les ventades de demà tarda i part de dimarts.. En acabar la setmana, potser tenim una petita primavera.
Anem a veure la previsió a continuació:

Dilluns 27 de gener: Els núvols seran els grans protagonistes i fins i tot entre la tarda i la nit, tindrem alguns plugims dispersos, més probables al Pirineu occidental. Continua l’ambient fredot. Vent del SW a ponent, moderat  a fort a cotes altes, especialment la segona meitat del dia. Cota de neu uns 1400m.

Diumarts 28 de gener: Encara tindrem plugims durant la matinada en punts del Pirineu occidental (neu a uns 1500m), especialment a la Vall d’Aran. La resta del dia, obertura de clarianes, tot i que els núvols continuaran ben presents. Vent destacable tota la jornada. Ambient una mica menys fred.

Tendència pels pròxims dies: Fins el cap de setmana, continua les jornades amb molts núvols, però amb ben poques precipitacions. Potser dimecres i dijous amb més ruixats, però amb cotes de neu cada vegades més altes.. El cap de setmana, força estable, i entre el diumenge i dilluns vinent, pinta que la temperatura s’enfilarà i de valent!!!

Us deixem els espectaculars vídeos que hem capturat aquest cap de setmana, de Sant Joan de l’Erm i Aransa!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »