PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 29 i 30 DE GENER- A l’espera d’un estiuet!

Poques complicacions fins divendres, amb el pas de fronts poc actius, que ens duran molts núvols però poques precipitacions. Molta atenció entre el cap de setmana i el proper dilluns, ja que arriba una forta glopada d’aire calent, que disparan les temperatures a tot el Pirineu. Però no ens espantem! Els mapes també entreveuen que ràpidament tindrem una important entrada d’aire polar. Passarem de l’estiuet a ple hivern, el febrer és un més força boig. Anem a veure la previsió a continuació:

Dimecres 29 de gener: Els núvols i les boires a muntanya, continuaran sent els protagonistes a tot el Pirineu i Prepirineu. Podem tenir alguns plugims, però en general, no esperem precipitacions destacables. La temperatura comença enfilar-se i la cota de neu pujarà fins els 1.800 m. El vent a l’alta muntanya continuarà bufant amb ganes.

Dijous 30 de gener: Nuvolositat abundant, especialment durant el matí, amb més clarianes a mesura que avanci el dia. Pujarà una mica més la temperatura, i els plugims de la matinada, seran de neu per sobre els 2.100 m. Vent encara destacable encara a les cotes altes. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i cap de setmana amb més domini del sol, i com hem comentat, entre diumenge i dilluns, tindrem una importantíssima pujada de les temperatures, amb valors més propis de finals d’abril. Després d’aquesta calorada, hi ha una alta probabilitat que una entrada de vents de nord, facin caure en picat la temperatura, fins i tot, amb l’arribada de nevades. 

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »