PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 31 DE GENER i 1 i 2 de FEBRER- Estiuet enmig de l’hivern! Després, torna el fred i la neu!

Cap de setmana, especialment entre diumenge i dilluns, de caloreta al migdia! La temperatura serà càlida o molt càlida per l’època de l’any, amb ambient de plena primavera. De ben segur molts de nosaltres acabarem en màniga curta!
I atents però a la forta caiguda de temperatura! Entre dilluns i dimecres poden caure més de 15ºC la temperatura, i la nevada podria ser la protagonista dimecres! Febrer ja té aquestes bogeries. Anem a veure la previsió a continuació:

Divendres 31 de gener: Darrer dia del mes de gener (sembla que fa dos dies que tocaven les campanades..) i el temps continuarà amb la mateixa tònica dels darrers dies. Molts núvols, la majoria prims i sense precipitacions, o en tot cas, algunes gotellades al Pirineu més occidental (Ribagorça). Temperatura poc freda. Vent poc destacable.

Dissabte 1 de febrer: Ens arriba un nou front descafeïnat. Molts núvols i alguns plugims entre el matí i la tarda, al Pirineu occidental i vessant nord del Pirineu. Comença a entrar la glopada càlida, pel que la temperatura es dispararà i la cota de neu anirà pujant al llarg del dia per sobre dels 2800m. El vent durant la tarda serà fort a cotes altes. 

Diumenge 2 de febrer: Dia d’avançada primavera. Jornada dominada pel sol i temperatura disparada, amb valors superiors als 16ºC als pobles més càlids del Pirineu, i fins i tot algun valor fregant els 20ºC. Vent moderat de mestral en cotes altes.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns màxim de la calorada, i a partir de dimarts tarda, arribada de vents més freds, que portaran especialment dimecres, una brusca caiguda de temperatura, ventades i nevada moderada a gairebé tot el Pirineu i a la majoria de cotes.. Ho seguirem amb expectació!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »