PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 3 i 4 de FEBRER- Estiuet dilluns, hivern dimarts! Forta refrescada.

Setmana en general, avorrida meteorològicament parlant! El més destacable sense cap mena de dubte, la temperatura disparada de demà dilluns, amb valors més propis d’abril! Però com ja fa dies que anem dient, molta atenció a la forta caiguda de temperatura de dimarts i dimecres, en alguns casos tindrem temperatures uns 15ºC inferiors en tan sols 24h. Nevada molt feble. Refredats i neu que quedarà ben gelada, així que atenció amb les relliscades amb les sortides a l’alta muntanya.  Anem a veure la previsió a continuació:

Dilluns 3 de febrer: Dia d’avançada primavera. Jornada dominada pel sol i temperatura disparada, amb valors superiors als 16ºC als pobles més càlids del Pirineu, i fins i tot algun valor fregant o superant els 20ºC. Vent moderat de mestral en cotes altes.

Dimarts 4 de febrer: Arriba un frontet del nord, poc actiu, però que serà l’encarregat de fer caure la temperatura, passant de cop de l’ambient primaveral al propi per l’època de l’any. Entrada a la tarda de la tramuntana forta, nevades febles al vessant nord del Pirineu i rufa a la resta i cota de neu que passarà dels 2500m al matí als 600m a la nit.
El més destacable, la fortíssima caiguda de temperatura, especialment aquesta jornada es notarà a les zones altes, i poder poc en algunes valls del vessant sud, on podrem tenir fogony. Tot i així, en general ambient més fred amb el pas de les hores.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres amb ambient d’hivern. Alguns ruixats a la matinada de neu (gairebé totes les cotes) a la Vall d’Aran, i zona pròxima a França del Pallars Sobirà i Andorra. La resta de la jornada amb moltes més estones de sol. Tramuntana també perdent intensitat a mesura que avanci el dia.
Resta de la setmana sosa, domini del sol, ambient fred de nit (inversions tèrmiques, amb més fred a les valls) i ambient poc fred al migdia. De moment fins a mitjans de la setmana vinent, cap novetat, en tot cas, ho anirem seguint!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »