PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 5 i 6 de FEBRER- Adéu calorada! Atenció la neu gelada!

Ahir al migdia 5ºC fins als cims del Pirineu, aquesta nit entorn dels 0ºC i ara ja estem amb alguns valors pròxims als -10ºC. Ha tornat el fred i una mica de neu al vessant nord. MOLTA atenció, la neu humida d’aquests dies s’haurà gelat i serà una autèntica pista de gel.
Acaba la calorada i ens arriben dies força estables, però amb temperatures més normals per l’època de l’any. Anem a veure la previsió a continuació:

Dimecres 5 de febrer: Fins a primeres hores del matí encara tindrem alguna nevada residual al vessant nord del Pirineu. A la resta domini del sol, que amb el pas de les hores, s’acabarà imposant a la resta del Pirineu. Ambient notablement més fred, amb retorn de les glaçades a totes les cotes. MOLTA atenció, la neu humida d’aquests dies s’haurà gelat i serà una autèntica pista de gel. La tramuntana serà forta fins al migdia i moderada a la tarda.

Dijous 6 de febrer: Dia estable. Domini absolut del sol, si tenim algun núvol serà decoratiu i ambient fred de nit i agradable al migdia. Poc vent.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i cap de setmana amb més núvols, la majoria del Pirineu sense precipitacions i potser algunes nevades febles la tarda de dissabte al vessant nord, però en conjunt temps estable! A veure si finalment la setmana vinent el tossut anticicló situat a l’oest de la Península Ibèrica, se situa de tal forma que ens pugui fer anar arribant algunes situacions humides de mestral, de moment però, tampoc sembla que ens haguem de fer moltes il·lusions.. Esperarem a la propera previsió de dijous per anar desvetllant l’evolució!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »