PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 7, 8 i 9 de FEBRER- Cap de setmana molt aprofitable!

Tot i el pas d’un front molt poc actiu dissabte sobre el Pirineu, el temps serà tranquil durant aquest cap de setmana al Pirineu, tot i que el sol no serà el protagonista. Molts núvols, poques precipitacions (ara diem on) i temperatures frescotes. Anem a veure la previsió a continuació:

Divendres 7 de febrer: Poca cosa a comentar. Domini del sol, 4 núvols i sense precipitacions. Ambient fresc. Vent moderat del sud durant la tarda a cotes altes.

Dissabte 8 de febrer: Dia estable, amb arribada de molts núvols, que deixaran a partir de la tarda el cel cobert. No es descarta 4 gotes a la Vall d’Aran. Vent moderat com a molt, a cotes altes. Temperatura durant el dia una mica més curta degut a la poca presència del sol. Potser a la nit tinguem més clarianes que ens permetran veure una mica la lluna plena!

Diumenge 9 de febrer: Dia estable, amb alguns núvols encara al matí, de tipus alt i mitjà i sense precipitacions, que donaran pas a un dia dominat pel sol. Més caloreta al migdia.

Tendència pels pròxims dies: I de moment, poc moviment a la vista.. L’anticicló a prop del Pirineu, comportarà poques emocions els pròxims dies.. Però com sempre diem al febrer, que ens enganyem! Febrer i març solen dur per estadística, bones nevades al Pirineu. Paciència meteopirinencs!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »