PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 10 i 11 de FEBRER- Setmana amb un frontet i dues “calorades”

Malauradament febrer del 2020 serà probablement uns dels febrers més càlids des que es prenen dades al Pirineu! Poc fred i perspectives de més calor.. dilluns i dimarts novament primaveral i molt probablement un proper cap de setmana també molt càlid per l’època de l’any!
Sense cap mena de dubte “l’alegria” per aquesta setmana serà el frontet del dimecres, que ens portarà una feble nevada i una baixada transitòria del termòmetre.. Per esperar possibles alegries, a partir del dia 22? Anem a veure la previsió a continuació:

Dilluns 10 de febrer: Domini del sol a la majoria del Pirineu, amb núvols prims que deixaran el cel força entelat i núvols més compactes al vessant nord del Pirineu. La temperatura es dispara, amb valors entorn dels 20ºC a les zones més càlides… Atenció el vent, fort a cotes altes, especialment a partir del migdia. 

Dimarts 11 de febrer: Els núvols aniran a més al llarg del dia. Al matí més prims i a la tarda més compactes. Potser a última hora, alguna gota al Pirineu occidental. Neu si arriba a caure alguna cosa, a cotes d’uns 2000m. Atenció les ventades, especialment a cotes altes!

Tendència pels pròxims dies: Dimecres pas del front, sincerament esperem poca cosa, els mapes més optimistes donen uns 5cm a cotes superiors a 1800m.. Després, es torna a disparar el termòmetre, amb valors, si els mapes es confirmen, de més de 20ºC als pobles més baixos del Pirineu entre diumenge i dilluns vinent.. prffffffffffffffffffffff. A veure si canvia una mica es desinflen aquesta calorada.. Després, sembla que l’anticicló podria deixar de fer de barrera, i deixar entrar alguna borrasqueta cap a casa nostra.. 

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »