PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 12 i 13 de FEBRER- A les portes de la nevada més forta d’aquest febrer!

Després de tantes calorades, ens arriba la nevada MÉS FORTA d’aquest febrer, amb gruixos de neu nova que aniran de les 3 volves als 5cm, impressionant.. Millor ens ho prenem amb humor, no? Després d’aquest gran episodi de neu, ens arriba una altra i segurament més contundent pujada de temperatura, per acabar la setmana un cop més aquest febrer, en màniga curta. Anem a veure la previsió a continuació:

Dimecres 12 de febrer: Els núvols seran protagonistes amb l’arribada del front esquifit, i fins i tot tindrem ruixats al Pirineu més oriental (Empordà, Garrotxa, nord Osona, Ripollès i Berguedà) i també d’altres febles al vessant nord del Pirineu, durant el matí. A la resta de bona part del Pirineu, ni una trista volva. A la tarda i vespre els núvols continuaran abundants, especialment al Prepirineu, on no es descarten ruixats de poca importància. Vent moderat a cotes altes de SW i temperatura en clar descens. La neu alteta, uns 1900m.

Dijous 13 de febrer: Els núvols durant el matí seran abundants, i no es descarta alguns ruixats al Pirineu més occidental. Al llarg del dia aniran marxant els núvols i les clarianes aniran guanyant protagonisme. Vent encara moderat i temperatura que comença a enfilar-se.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i el cap de setmana, domini del sol, núvols alts i prims i especialment diumenge, tornem a tenir calor fora de lloc per l’època de l’any.. Un febrer tristament tòrrid i sec.. I de moment tampoc sense alegries ni a llarg termini..

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
Descobreix els Pirineus!

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »