PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 14, 15 i 16 de FEBRER- Una nova tongada de primavera!

Després del pas de l’ESPECTACULARMENT ridícul front d’ahir, torna un cop més l’ambient d’avançada primavera! Cel completament clar els propers tres dies i ambient d’abril dissabte i més propi de maig diumenge.. Això sí, dimarts cauran de cop, més de 15ºC la temperatura, així que els refredats la setmana vinent estaran assegurats.
Anem a veure la previsió a continuació:

Divendres 14 de febrer: Encara mig núvol al matí en alguns indrets, especialment al vessant nord on no es descarta encara alguna gota,  però poc a poc s’anirà imposant el sol a tot el Pirineu. La temperatura comença a remuntar lleugerament. Vent fort de tramuntana fins a mig matí, després encalmarà.

Dissabte 15 de febrer: Tot sembla indiciar que la jornada serà radiant, sense un núvol al cel o en tot, algun de decoratiu. Vent poc destacable i temperatura amunt amunt. 

Diumenge 16 de febrer: Tornem a tenir una jornada de sol radiant, cel ben blau i la temperatura disparada, amb ambient de plena primavera. Com a dada destacable, si diumenge nevés, la cota estaria entorn dels 3.500 metres! Una barbaritat per ser febrer.. L’únic que haurem de tenir present, el vent de SW que bufarà moderat, especialment a cotes altes.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns al migdia arriba un mini front (per variar) que farà arribar 4 ruixats i el més destacable, una caiguda lliure de la temperatura! Entre dilluns i dimarts la diferència de temperatura podrà ser de més de 15ºC! Així doncs, nou regel de la neu primavera i més refredats! I de mapes interessant de moment, res de res.. Ho anirem seguint!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »