PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 17 i 18 de FEBRER- Caiguda en picat de la temperatura!

De nevades per la propera setmana, ben poques, però quina caiguda de temperatura! Entre aquest diumenge i demà dilluns la nit, hi haurà una fortíssima baixada de temperatura, de més de 15ºC especialment a alta muntanya, que retornarà per fi, una mica més d’ambient hivernal (fora de zones amb fogony!). Setmana amb poques emocions méteo, tot i que alguna coseta sembla que si es mourà..
Anem a veure la previsió a continuació:

Dilluns 17 de febrer: Arriba el front que ens obrirà la porta al fort descens de temperatura! Encara fins a mig matí poques complicacions. Cel ras amb alguns núvols prims, que aniran a més. Al migdia el cel ja quedarà més cobert i al vespre i nit, tindrem fins i tot algunes febles nevades, especialment al vessant nord del Pirineu. La cota de neu a la tarda de 2000m baixant a la nit a 1200m. 
El vent a la tarda s’anirà enfortint del nord i la temperatura començarà un fort descens.

Dimarts 18 de febrer: Força  núvols tota la jornada, però de nevades, ben poques! Alguns ruixats de matinada al vessant nord i Pirineu oriental, i resta de la jornada, amb alguns flocs esporàdics, especialment al vessant nord! Poca neu i baixant fins als 1000m! La temperatura això si, de ple hivern i amb vent que fins al migdia, bufarà fort de tramuntana. A les valls dels sud, potser no notem gaire la refrescada a causa del fogony! En general però, caldrà tornar a rescatar l’abric.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres remunta de nou la temperatura, dijous pot creua la cua d’un frontet poc actiu que tornarà a portar 4 flocs i un nou descens de temperatura i com ja estem acostumats aquest hivern, el proper cap de setmana torna a presentar-se completament primaveral, així que carnavals enguany, sense pluges, nevades ni fred!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »