PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 19 i 20 de FEBRER- Ens avorrim!!! Quin febrer….

Així tenim actualment (imatge) algunes zones de l’extrem nord del Pallars i vessant nord, amb muntanyes amb una innivació més habitual de final de primavera.. Per sort, el temporal Glòria del gener va deixar un bon gruix de neu a gran part del vessant sud, tot i així, una situació de 4 dies de precipitacions excepcionals, no compensen gairebé la resta dels 3 mesos (desembre – febrer) amb sol com a protagonista i temperatures disparades.. I encara queda per dies, potents borrasques al nord d’Europa i aquí, anticicló i una nova pujada de temperatura.. Paciència..
Anem a veure la previsió a continuació:

Dimecres 19 de febrer: Començarem la jornada amb valors de temperatura de ple hivern, amb gelades generalitzades. Atenció la neu regelada!! Al migdia però, tot i fer fresca, ja farà uns graus més que dimarts. Cel amb pocs núvols, domini del sol. Vent fort del nord tota la jornada.

Dijous 20 de febrer: Continua el temps tranquil, amb menys vent i domini del sol. La temperatura un parell de graus més alta. 

Tendència pels pròxims dies: Fa tres setmanes que visquem la mateixa situació.. Així que toca novament, un divendres i cap de setmana de sol i ambient primaveral, esperant un nou descens de la temperatura a inici de la setmana vinent. A veure si com expliquem en el meteo article d’aquesta setmana, tenim a més llarg termini alguna sorpresa.. 

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »