PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 21, 22 i 23 de FEBRER- Nova mascota del Pirineu, el torrifebrer 2020!

Torrifebrer 2020, la nova mascota del Pirineu!! Més arrapat que una paparra en estat del cel, aporta temps dominat pel sol i per una calor excessiva!! Per no trencar la dinàmica, nou cap de setmana de sol i un cop més, màniga curta al migdia! Un any amb carnaval estable i poc fred!
Donem en adopció a Torrifebrer.. sembla que trobarà família d’aquí una setmaneta i per fi ens podrien visitar nevades i ambient més fred!
Anem a veure la previsió a continuació:

Divendres 21 de febrer: Sol. Fresca matinal i poc vent. Ambient al migdia agradable.

Dissabte 22 de febrer: Sol. Fresca a primera hora i caloreta al migdia. Poc vent.

Diumenge 23 de febrer: Sol. Fresca a primera hora i CALOR per l’època de l’any, novament un altre diumenge, amb calor desboca!da. 

Tendència pels pròxims dies: Continuem amb la mateixa tònica de les darreres setmanes, dilluns toca sostre la temperatura i nova normalització entre dimarts i dimecres. Dimecres i dijous amb alguna nevadeta al vessant nord, i alguns mapes esperançadors a partir del divendres 28, amb arribada de fred de ple hivern i nevades abundants al vessant nord… Faltes dies, ho anirem seguint.
A veure si com expliquem en el meteo article d’aquesta setmana, tenim a més llarg termini alguna sorpresa.. 

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »