ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí – Cap de setmana amb algunes nevadetes!

Aquest cap de setmana les condicions per esquiar seran de ple hivern. El dissabte com a protagonista el vent, i diumenge a partir del migdia, la neu. Així que per aquells que els hi agradi el fred i les condicions més hivernals, gaudiran d’un bon cap de setmana! Ho veiem:

Dissabte 29: El vent serà el fort protagonista durant tot el dia. Els núvols seran abundants al matí, però amb poques nevades -pot caure algun floc a la tarda-. 

Diumenge 1: El vent serà més encalmat, amb un cel variable al matí. Cap al migdia i la tarda, començarà la nevada de forma feble. 

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Dissabte 29: Els núvols seran presents durant tot el dia, destacant però el fort vent. A la tarda, podran caure alguns flocs. 

Diumenge 1: Un cel variable, que ens indicarà els canvis previstos per la tarda -l’arribada de la nevada-. El vent serà força calmat.

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Dissabte 29: El vent serà el protagonista de la jornada, amb una forta presència dels núvols. Cap a la tarda, arribaran els primers flocs de neu.  

Diumenge 1: Amb un vent més encalmat i un cel variable durant el matí. A partir del migdia i la tarda, arribarà la neu. 

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Dissabte 29: Predomini dels núvols i el fort vent durant tota la jornada. Podem trobar ruixats a qualsevol cota de l’estació. 

Diumenge 1: Matí de clarianes, amb un vent més tranquil. A partir de la tarda, ens arriba ja la nevada. 

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Dissabte 29: Vent i núvols presents de forma destacable durant tot el dia. A partir de la tarda, ruixats a totes les cotes. 

Diumenge 1: Matí de clarianes i poc vent. A la tarda, ja trobarem les primeres nevades. 

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí – Cap de setmana amb algunes nevadetes!

Tradueix »