PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 2 i 3 de MARÇ- A les portes d’una nevada abundant!

PREPARATS??? Ja la tenim aquí!!! A partir d’aquest vespre i durant bona part d’aquesta setmana, les precipitacions seran les protagonistes al Pirineu!! Nevada abundant, general i fins i tot, a cotes baixes a estones, que retornaran l’hivern i els paisatges blancs a tot el Pirineu i Prepirineu! Amb ganes de rebre totes les vostres fotos i vídeos! Gruixos en el total de l’episodi importants!! PER FI!!!
Us expliquem quan i on nevarà a la previsió a continuació:

 

Dilluns 2 de març: Jornada de nevades a tot el Pirineu! Entorn de les primeres hores del dia, caurà i a plom, precipitacions “fortes” i nevada forta a muntanya. La resta de la jornada molt inestable, amb continuació de la nevada abundant a gran part del Pirineu, reforçant al vessant nord a la tarda i més feble al Prepirineu. La cota de neu al matí a uns 1400m, però al vespre i nit, allà on precipiti, podrà ser en forma de neu a gairebé totes les cotes (500-700m). Ambient de ple hivern. Gruixos de neu nova en general entre els 20 i 50cm de neu nova a muntanya. Ventades MOOOLT fortes, especialment a alta muntanya. TORB!

Dimarts 3 de març: A la matinada i primeres hores del matí, continuarà la nevada i a cotes baixes, a l’alt Pirineu i vessant nord, menys probables Pirineu més sud i Prepirineu. Mitja treva al migdia, i a la tarda, tornen les precipitacions a moltes zones, tot i que la cota s’anirà disparant per sobre dels 1700m a la nit. Continuen les fortíssimes ventades a zones altes, atenció amb el torb!!

Tendència pels pròxims dies: Amb els mapes d’avui, dimecres amb precipitacions, especialment al vessant nord del Pirineu, però amb cotes de neu ALTES, uns 2100m, tot i que al migdia ja torna a baixar la temperatura i anirà baixant a la nit fins als 1500m. I pendents d’una possible nova tongada de pluges i nevades entre el tard de dijous i divendres, amb neu que tornaria a baixar i molt de cota.. PER FI  MOVIMENT!!!!! Esperem les vostres fotos o vídeos, es podeu fer arribar per whatsapp o Insta, Face o Twitter!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »