PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 4 i 5 de MARÇ- Continuen les nevades! Sumant centímetres!

IUJUUU!! Quina alegria de mapes, moviment del temps! Propers dies apassionats, amb diversos fronts, estones de treva, pujada i baixada de temperatura i cota de neu, ventades.. Però el més destacable, dia a dia anirem sumant més i més neu a les nostres muntanyes, entre divendres i dissabte, PAQUET! Com no, bones notícies per la natura en general, els nostres ulls i els amants del temps mogut!
Us expliquem quan i on nevarà a la previsió a continuació:

Dimarts 3 de març: Avui tindrem precipitacions fins al migdia o mitja tarda, a molts indrets del Pirineu, especialment del occidental i vessant nord. En general entre els 5 i 15mm en aquestes zones citades, i inferiors als 5mm al Prepirineu i Pirineu oriental. La cota de neu, uns 700m al matí, 1400m a la tarda i 1000m a la nit. MOLT ATENTS aquesta tarda amb les fortíssimes ventades a zones altes, atenció amb el torb!!

Dimecres 4 de març: Arriba un front càlid desfet! Així doncs, poques precipitacions, febles i ubicades entre mig matí i mitja tarda, al vessant nord del Pirineu. A la resta del Pirineu fins i tot, domini del sol. Temperatura amb una forta pujada, i amb ella la cota de neu, arribant a ploure per sobre dels 2400m! Per sort però, plourà poc. Dia de primavera. 

Dijous 5 de març: Arriba un nou front fred! Fins al migdia, domini del sol, temperatures primaverals i poc vent. A partir del migdia, arriba un front, que portarà una escombrada de ruixats a tot el Pirineu i portarà un descens brusc de temperatura. Cota de neu al migdia entorn dels 2500m, baixant a la nit als 1000m. Tornen les ventades de mestral.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte, senyora nevada de mestral, de les que aquest any no hem tingut encara! Abundant a tot el vessant nord, però arribant, i maca, a la resta del Pirineu i fins i tot, Prepirineu. Cotes de neu molt baixes, uns 500-700m. Ventades fortes. Diumenge jornada molt més estable. PER FI MOVIMENT!!!!! Esperem les vostres fotos o vídeos, es podeu fer arribar per whatsapp o Insta, Face o Twitter!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »