PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6, 7 i 8 de MARÇ- Nova i contundent nevada de nord!

Atenció properes 72 hores! Ventades espectaculars del nord, forta nevada i a gairebé qualsevol cota i caiguda de la temperatura! Avui dijous creua un front de ruixats que farà caure la temperatura, i entre divendres (especialment a la tarda) i dissabte al matí, nevada abundant afectant tot el Pirineu i amb cotes de neu baixant fins als 600m. Ventades i torb! Diumenge, molt més tranquil.
Us expliquem quan i on nevarà a la previsió a continuació:

Dijous 5 de març: Arriba un nou front fred! Fins al migdia, augmenten dels núvols, temperatures primaverals i poc vent. A partir del migdia, arriba un front, que portarà una escombrada de ruixats a tot el Pirineu i portarà un descens brusc de temperatura. Cota de neu al migdia entorn dels 2500m, baixant a la nit als 1000m. Tornen les ventades de mestral.

Divendres 6 de març: Matí amb queixes de molts de nosaltres dient, on és la nevada? Paciència! Arribarà amb el pas de les hores. Al matí només al vessant nord del Pirineu, al migdia a tot l’Alt Pirineu i durant la tarda i nit, saltant a la resta del Pirineu i fins i tot de forma més feble, al Prepirineu. La nevada serà de les fortes a la tarda, d’aquelles de les bones bones i amb una cota de neu que anirà baixant dels 1000m als 600m, així que veurem nevar a gairebé totes les cotes! El vent es reforça i bufarà fort o molt fort de mestral. Fred de cru hivern.

Dissabte 7 de març: Matinada i fins a primera hora del dia amb continuació de la nevada molt abundant i a cotes ben baixes, tot i que al llarg del matí anirà pujant als 1000m, alhora que les precipitacions aniran remetent. Però atenció, tot i que les clarianes aniran a més al llarg del matí i les nevades només afectaran al vessant nord al matí, les ventades seran molt fortes, especialment a alta muntanya, amb torb. Activitats a alta muntanya, perillosa. A la tarda ja no nevarà enlloc (potser 4 volves vessant nord), grans clarianes i poc a poc, el vent més moderat. Fred de ple hivern. 

La nevada entre dijous i dissabte, podrà acumular al vessant nord entre 40 i 80cm de neu nova, entre 20 i 50cm a la resta del Pirineu, i entre 5 i 15cm al Prepirineu. 

Diumenge 8 de març: Jornada molt més tranquil·la. Vent moooolt més encalmat, domini del sol i temperatures amunt amunt, amb ambient més primaveral al migdia. A la tarda i vespre al vessant nord del Pirineu, alguns ruixats.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns potser arriba una feble nevada al vessant nord amb una nova baixada de temperatura, amb ambient d’hivern! Segurament a partir de dimecres, torna la primavera, amb ambient fred a les nits i agradable al migdia!

Esperem les vostres fotos o vídeos, es podeu fer arribar per whatsapp o Insta, Face o Twitter!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »