PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 9 i 10 de MARÇ- Nova nevada al vessant nord

Continuem uns quants dies amb moooolta dinàmica del temps!! Demà nou front, amb neu al vessant nord, ventades generalitzades i retorn del fred d’hivern. Dimecres i dijous primaverals i cap de setmana amb més fred i algunes noves nevades.. Tot esperant (falten moltes hores) a possibles festivals per just d’aquí una setmana.. 
Us expliquem a la previsió com serà la setmana i els possibles canvis a la vista a continuació:

Dilluns 9 de març: Ja durant la matinada arribarà el front, deixant precipitacions febles al vessant nord del Pirineu durant bona part del dia. A la resta del Pirineu, res a destacar pel que fa a les precipitacions, núvols, més clarianes com més a tocar del Prepirineu i sense pluja ni nevades. Atenció novament amb el vent, tornarà a ser fort o molt fort del nord. La temperatura en nou i contundent descens i amb ells de nou la cota de neu, que baixarà dels 1600m als 700m a la tarda.

Dimarts 10 de març: Continua la situació de dilluns, amb precipitacions al vessant nord, tot i que la cota de neu anirà pujant fins als 1800m al mIgdia, moment en què pararan les pluges i nevades en aquest sector. Tarda amb més clarianes. A la resta del Pirineu sense novetats, clarianes tota la jornada i sense precipitacions. El vent anirà a la baixa i la temperatura es començarà a recuperar. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i dijous primaverals, amb sol i temperatura molt agradable. I novetats amb els mapes a més llarg termini.. El moviment podria tornar, i de quina manera, a partir del diumenge dia 15… Entrades fredes i nevades, podrien tornar a ser les protagonistes durant la setmana del 16 al 22, amb un despenjament d’aire fred polar i un posterior broqueig de la perturbació a casa nostra durant una pila de dies… Ho anirem seguint!!!

Esperem les vostres fotos o vídeos, es podeu fer arribar per whatsapp o Insta, Face o Twitter!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »