PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13, 14 i 15 de MARÇ- Adéu calorada! Torna moviment, i del bo!

Després del enèsim episodi de calorada rècord d’aquesta temporada d’hivern, amb temperatures escandalosament altes, demà la temperatura caurà en picat. Ruixats demà, dissabte i part de diumenge estable, esperant un contundent canvi de temps amb fred i nevades entre el vespre de diumenge i dimarts.
Us expliquem tot a continuació:

Divendres 13 de març: Ja de matinada creua un front poc actiu, que donarà ruixats, més aviat febles, al Pirineu Occidental al matí. Resta de la jornada amb cel variable, però en conjunt, molts núvols i poques precipitacions. El més destacable de la jornada, la normalització de la temperatura.  Baixarà fins a més de 10ºC en alguns indrets, no farà fred, però ja tindrem ambient més normalitzat. Els ruixats de neu, baixaran de cota dels 2.800m a la matinada, als 2.000m – 2.200m al matí. Vent moderat.

Dissabte 14 de març: Dia molt tranquil, amb alguns núvols a primera hora, tot i que el sol serà el protagonista a gran part del Pirineu i Prepirineu. Vents febles i temperatura de primavera, però sense calorades! 

Diumenge 15 de març: Canvis! Els núvols aniran a més amb el pas de les hores, especialment al vessant sud del Pirineu, com la Ribagorça i els Pallars. A la tarda i especialment al vespre i nit, els ruixats aniran a més, fent-se més intensos i extensos amb el pas de les hores. Atenció el vent, a partir del migdia i a cotes altes, bufarà ben fort del SW. Baixant les temperatures i la cota de neu, que al final del dia es mantindrà als 1.700m.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns i bona part de dimarts passat per pluja i neu! Ara per ara pinta força bé per regar i deixar blanques les muntanyes. La cota podria tenir importants alt i baixos, però en tot l’episodi es podrà veure nevar i bé a la zona més faltada de neu actualment, el vessant sud del Pirineu occidental. Així doncs, a seguir-ho els propers dies. 

Esperem les vostres fotos o vídeos, es podeu fer arribar per whatsapp o Insta, Face o Twitter!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »