PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 16 i 17 de MARÇ- Temporal de primera categoria!

Temporal de primera categoria! Les fortes precipitacions seran les protagonistes durant les 30 hores vinents al Pirineu i Prepirineu! Ploguda i nevada forta, amb tempestes i cota de neu altes, pel que haurem d’estar atents a la forta crescuda dels rius demà.

Setmana molt moguda pel que fa al temps, dimarts, dimecres i dijous amb matins de sol i tardes de tempestes i el proper cap de setmana, amb una nova i important tongada de pluja i neu!! Almenys, tindrem distraccions al cel pel nostre confinament.


Us expliquem tot a continuació:

Dilluns 16 de març: Jornada passada per les precipitacions, tot i que la neu quedarà a cotes força elevades, entorn dels 1800m al matí i 2200 a la tarda. En el total de l’episodi els registres al vessant sud del Pirineu occidental (sector del PN Aigüestortes i Sant Maurici) i nord del Solsonès, podrien fregar els 100mm, entre els 50 i 100 a la majoria d’indrets i algunes zones com la plana de Cerdanya i Aran, amb registres més minsos.

Atenció, la crescuda dels rius podrà ser important.

Poc fred i ventades del SW fortes.

Dimarts 17 de març: La borrasca durant la matinada marxa cap al País Valencià, i tot i no fer gaire net, el dia ja serà més estable que dilluns. Matí amb molts núvols i encara amb alguns ruixats, tot i que les clarianes aniran a més. Aquestes estones de sol, escalfaran una mica l’ambient i faran disparar les nuvolades, que a la tarda podran donar algun ruixat o tronada, més aviat puntual i poc important.

Tendència pels pròxims dies: Sembla que dimecres i dijous tindrem les clàssiques tamborinades de tarda de primavera. Matins de sol i tarda amb grans nuvolades que allà on descarreguin, podran fer-ho amb força. Ho anirem confirmant dimarts. Divendres i matí de dissabte de treva, esperant un possible i contundent episodi de precipitacions entre dissabte al tard i inicis de la setmana vinent.. Així doncs, moviment del bo per tenir un Pirineu farcit d’aigua, neu als cims i verdor, quan puguem per fi tornar a sortir de casa i gaudir de les nostres muntanyes.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »