PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 20, 21 i 22 de MARÇ- Anem cap al fred! Noves nevades!

La natura continua el seu curs i com no, la meteorologia! Propers dies amb una baixada de temperatura que anirà retornant l’ambient més fred amb el pas de les jornades! La setmana vinent pinta fredota, amb glaçades tota la jornada a alta muntanya i ambient fredot a tot el Pirineu i Prepirineu, així que confinament amb mantes i calefaccions.

I precipitacions! Diumenge i dilluns molt inestables, amb nevades que aniran baixant de cota! 

Us expliquem tot a continuació:

Divendres 20 de març: Jornada plàcida de primavera.. Domini del sol, alguna boira matinal en zones baixes i poques complicacions. Potser la temperatura al migdia no s’enfila tant com dijous. Poc vent.

Dissabte 21 de març: Matí encara de sol, temperatura agradable i poc vent. A la tarda els núvols aniran a més, però encara no s’esperen preciptiacions. Nuvols baixos enganxats a les muntanyes, especialment Pirineu oriental i Prepirineu.

Diumenge 22 de març: Jornada molt més dinàmica. Núvols ja de bon matí i a la tarda els ruixats i les tronades es faran protagonistes a tota la serralada. Comença el descens de temperatura i la cota de neu anirà baixant dels 1900 al migdia, fins als 1400 a la nit. Vent més moderat de direcció variable durant la tarda.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns els ruixats i tronades continuaran sent presents, amb cota de neu que podria arribar a baixar fins als 1000m, ho anirem seguint. I temperatura tota la setmana vinent amb ambient ben fred i amb inestabilitat accentuada, que continuarà portant ruixats i tronades moltes jornades..

No us perdeu els directes que fem cada tarda a través d’instagram per fer xerrades amb gent vinculada al Pirineu!

 

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »