PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 20, 21 i 22 de MARÇ- Anem cap al fred! Noves nevades!

Moviment del bo!! Demà jornada de precipitacions, dimarts treva i dimecres nevades a cotes moooolt baixes fins als 600m! Així doncs, prepareu la càmera de fotos, que tindrem una mica de distracció amb el confinament!

I portes obertes a més borrasques, així doncs, pel que fa al temps, estarem distrets durant el confinament!

Tots els detalls de la previsió a: 

Dilluns 23 de març: Jornada marcada per les precipitacions! Tot i no registrar grans acumulats de pluja i neu, anirà fent des de la matinada fins a mig matí i a partir del migdia, les nuvolades descarregaran ruixats i tronades, així que demà estarem força distrets mirant per la finestra i seguint l’evolució del radar de precipitacions. Cota de neu entorn dels 1600 – 1800m, amb un bon pamet de neu nova a alta muntanya. Vent de SE, fortet a cotes altes. Temperatura fresca.

Dimarts 24 de març: Jornada de mitja treva! Força núvols i boires al matí, nuvolades de tarda però de precipitacions, ben poques! Ambient més fred, especialment a la tarda quan a alta muntanya comença una forta baixada del termòmetre. Vent poc destacable. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres arriba el canvi! A la matinada s’iniciaran els primers ruixats de neu, que aniran progressant durant el matí a la resta del Pirineu, però que seran més abundants i generals a la tarda! Atenció la cota de neu, molt baixa, es podrà veure nevar a gairebé totes les cotes del Pirineu i al Prepirineu es podrà veure nevar per sobre dels 600 – 700m! Ambient ben fred. Aquests es mantindran fins dijous al matí! Divendres possible treva i possible nou episodi de pluges abundants pel cap de setmana! Almenys estarem confinats distrets amb la meteo!

No us perdeu els directes que fem cada tarda a través d’instagram per fer xerrades amb gent vinculada al Pirineu!

 

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »